Ruth 66
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om butikken Ruth 66

Ruth 66 flytter fra lokalene i Torshovgata 3 og vil en stund fremover i hovedsak fungere som nettbutikk.

Vi sender og leverer bestilte varer og møbler som vanlig i hele landet, og bestilte varer kan forsatt hentes i de gamle lokalene våre i Torshovgata 3. 

Fra 1. September 2019 har Ruth 66 inngått smarbeide med Happy Homes Torshov. Det vil da bli en Happy Homes butikk i lokalet, men Ruth 66 vil fortsatt ha en del møbler og varer der, og alle Ruth 66 sine varer og møbler kan fortsatt hentes og bestilles hos Happy Homes i Torshovgata 3.

Butikklokalet på Torshov vil holde stengt fra 13. august og i 2 uker for oppussing. Men bestilte varer kan hentes etter avtale under hele perioden! 

Ruth 66 planlegger etterhvert nye lokaler for butikk i Østfold. Vi har spennende planer på gang fremover, og vil holde dere oppdatert underveis.

 

Ruth 66 er butikken for deg som elsker retro, friske farger, interiør med humor samt nostalgi fra tidsepoken 1950 og helt opp til 1990!

Denne fargerike gave og interiørbutikken ble etablert i 2006 både som nettbutikk og fysisk butikk på Torshov i Oslo, og i 2019 er vi veldig stolte over og kunne feire hele 13 år!

Ruth 66 er også meget stolt av å være den Norske leverandør av den fantastiske møbelserien Bel Air! De lekre Bel Air Diner møblene har vært produsert i USA siden 1950-tallet og er av aller beste kvalitet. Design, materialet og utførsel er helt nydelig. Møblene er slitesterke og tåler en støyt, og møblene passer like godt på en bar med mye gjester, som hjemme hos en barnefamilie.

Alle barkrakker,stoler og sofaer kommer i 8 forskjellige farger! Bordene kan velges i flere former og størrelser samt i 3 forskjellige fargevarianter. Leveringstiden er vanligvis kun 2-6 uker. Men vi lover at disse møblene er det verdt å vente på! 

 

Nettbutikken er alltid åpen!

 

Velkommen innom kjære kunder!!

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke