Ruth 66
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Nettbutikken Ruth 66 ble startet for 18 år siden av meg, Hege Nylund i 2006 da som både fysisk butikk på Torshov i Oslo og nettbutikk. Butikken kalte jeg opp etter min skjønne bestemor Ruth som er min store inspirasjon og mitt forbilde. 

Nå er Ruth 66 kun nettbutikk med showroom i Mysen i Indre Østfold og drives fortsatt av meg, Hege.

Her finner du 50-talls Bel Air Dinermøbler, ekte Neon-skilt, The Original lavalamps fra Mathmos (oppfinneren av lavalampen) laget i Storbritannia, den originale“ Kit-Cat klokken ”laget i USA siden 1932, håndmalte bambusgardiner, vintage- og retro interiør, retro gaver og retro tilbehør til kjøkkenet, til Dineren din og til resten av huset!


Vi sender møbler, gaver og interiør til hele Norge og også til andre land, og produktene våre kan også hentes i Oslo på "Happy Homes" i Torshovgata 3 ( i vårt gamle butikklokale) eller på vårt showroom i Mysen

Gi beskjed til meg på tlf: 97973884 om du/dere ønsker og ta en tur til Mysen!

Showroomet i Mysen ligger kun 1 drøyt time fra Oslo, og her har vi utstilt en god del av Bel Air Dinermøblene samt andre produkter.

 

Vi har også utstilt noen få Bel Air Dinermøbler hos Happy Homes på Torshov hvor møblene kan sees.

Ruth 66 er meget stolt av og være den Norske leverandør av den fantastiske møbelserien Bel Air!

De lekre Bel Air Diner møblene har vært produsert siden 1950-tallet og er av aller beste kvalitet. Design, materialet og utførsel er helt nydelig. Møblene er slitesterke og tåler en støyt, og møblene passer like godt på en bar eller restaurant med mye gjester, som hjemme hos en barnefamilie.

Alle barkrakker, stoler og sofaer kommer i 8 forskjellige farger! Bordene kan velges i flere former og størrelser samt i 2 forskjellige fargevarianter. Leveringstiden er vanligvis kun 2-6 uker. Men vi lover at disse møblene er det verdt å vente på! 

 

Nettbutikken er alltid åpen!

diner

 

Ruth66iMittOslo

Velkommen innom kjære kunder!!

 

Trykk ENTER for å søke