Ruth 66
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Bel Air møbler

"The original American pickers"
Jan og Paul De Haan...aka Jolina-tvillingene var to nederlandske pionerer som først introduserte Diner-kulturen til Europa. Etter utallige reiser gjennom Amerikas bakveier på jakt etter vintage Americana-antikviteter, samleobjekter og spisesteder, startet Jan og Paul de Haan selskapet Jolina Product, som importerte og eksporterte vintagemøbler, designgjenstander og samleobjekter fra USAs gullalder.

Da amerikanske DAYSTROM møbler stengte fabrikken i 1996, overtok de Nederlandske tvillingene Jolina Bel Air-kolleksjonen deres og flyttet produksjonen over dammen. Bel Air-kolleksjonen har en rik arv innen amerikansk design, og det meste av samlingen er skapt av Raymond Loewy, designeren ansvarlig for Studebaker Champion og Lucky Strike-logoen og Walter D. Teague ansvarlig for Kodak-kameraet og Steinway-pianoet med stålben. Den dag i dag feirer Bel Air disse ikoniske designerne og deres tidløse design gjennom morsomme og funksjonelle møbler med en postmoderne vri.

Ruth 66 er den Norske leverandøren av denne fantastiske møbelserien Bel Air siden 2007!
 
Materialet og utførsel er helt nydelig. Møblene er meget slitesterke og tåler en støyt, og møblene passer like godt på en Diner, på restauranter, i forretningslokaler, på en bar eller hjemme i private hjem. Vi hjelper med planlegging av beste løsning for deg og ditt lokalet. Spør oss om råd. Møblene kan sees og prøvesittes i vårt showroom i Mysen i Indre Østfold en time utenfor Oslo.  Adressen er: Høgliveien 8. Ring oss for avtale!
Vi har også utstilt noe av møblene i vinduet i butikken "Happy Homes" i Torshovgata 3 i Oslo.
Ta kontakt med meg Hege Nylund på mail eller telefon angående spørsmål eller bestilling av Bel Air Dinermøbler da det er lettere og gi råd og finne best leveringsmåte til dit du ønsker de med direkte kontakt. hege@ruth66.no eller Tlf: 97973884.
 
Ruth 66 har levert både barkrakker til Norges tøffeste 1950-talls bar "Teddy´s Soft Bar" i Brugata i Oslo sentrum, Bel Air dinerinteriør til "GEA Diner" i Årdal i Ryfylke, fullt Dinerinteriør til "Charlies Diner" på Tynset, vi har levert stoler til den legendariske 50-talls baren "Bar Boca" i Thorvald Meyersgate, vi har levert "Passionforbaking" bloggeren Manuelas turkise Dinerkjøkken, vi har levert hele den lekre Dineren på Mosjøen Camping, møbler til Burgerbaren Roll & Rock i Bergen, vi har innredet "Freddys Diner" på Røros, innredet Dineren til "Funny Farm" i Hobøl med både Bel Air Dinermøbler og spesialproduserte lamper fra USA, vi har levert Dineren i Rissa, til kantinen til Transportsentralen Lillestrøm, den fantastiske Dineren "Patricias Gatekjøkken" i Bardu langs E6, vi har levert møbler til en flott ungdomsklubb på Skedsmokorset, ungdomsklubb på Kalbakken, til kultursenteret i Skåredal, til Amcar klubben både i Bergen, Glåmdalen, i Lillestrøm og i Halden, vi har levert møbler til den herlige 50-talls butikken "Fønix, nostalgia.no" i Sarpsborg, vi har også levert møbler til den kuleste Tattoo sjappa på Gol "Laycee Tattoo", vi har levert hele den lekre Dineren "Bugatti Drive Thru" i Trondheim, vi har levert interiør til flere filmer, masse reklamefilmer og TV serier bl.a serien "Dag" og til "Skal vi danse", til Musikalen "Grease" på Chateau Neuf, til "Lip Sync Battle" TV showet, til Adam og Eva frisørsalonger, til Frelsesarmeens suppekjøkken (hvor vi sponset med en god del) , til Esso Vinje, Shell Bygland, Shell Levanger, Diner kroa Best Sigerfjord på Sortland, til utrolig flotte Bromles Kiosk & Grill/Diner i Bø i Vesterålen, til Bjarne Lerums Bilmuseum i Sogndal, til Røvik Bil AS i Eide i Møre og Romsdal, til firmaet Appex i Haugesund, til Mix Jekta Tromsø, til Shell Notodden samt mange flere bensinstasjoner og cafeer i hele landet og til mange private hjem bl.a den tøffeste garasjen på Toten, en utrolig lekker garasje i Brummundal og i nydelig garasje på Tranby, et flott gult Bel Air dinerhjørne i en fantastisk Shelby garasje, et flott pauserom hos Stangeland Maskin, skjønne kunder på Lørenskog, et fantastiskt Pin Up hjem på Karmøy, Amcar entusiast i Kirkenes, flere private hjem i Stavanger og Haugesund og nylig til et flott par i Valdres bl. mange flere :-)
Ja vi har levert Bel Air møbler i hele Norge.
 
Showroomet til Ruth 66 i Mysen i Indre Østfold
 
 
Drømmehjemmet til Pin Up "@missmoonshinesparkles"
 
 
Patricias Gatekjøkken i Bardu
 
 
Nostalgi i Valdres
 
 
 
Hos kunder på Lørenskog
Hos kunde i Stathelle
Hjemme hos kunder i Stavanger som spesialbestilte fra vår nye Fresh serie i fargen Dusty Rose!
GEA Diner i Årdal


Stangeland Maskin

Ruth 66 sitt Showroom på Mysen

Fantastiske Bromles Kiosk & Grill/Diner i Bø i Vesterålen!

 Røvik Bil i Eide

 

 

 

 

I garasjen til kunde ved Kristiansund

I garasjen til gode kunder på Sørlandet

 

Freddys Diner på Røros med Bel Air Møbler, lamper, neonskilt og blikkskilt fra Ruth 66.

 

Ruth´s Diner på Tynset med Bel Air Møbler, Eikenøtt lamper, flere neonskilt, Elvis figur, Marilyn figur, Mathmos originale lavalamper til vegg samt blikkskilt fra Ruth 66.

Garasje på Toten

 

Bromles Kiosk & Grill/Diner i Bø i Vesterålen

Showrommet hos vår Bel Air produsent

I et privat hjem i Oslo med stilig innredning fra Ruth 66 

Diner i Frankrike med Bel Air Dinermøbler

 

Nydelig Diner på Mosjøen Camping med innredning fra Ruth 66

Diner innredet med møbler og lamper av Ruth 66 på "Funny Farm" i Hobøl

Bilde fra den gamle butikken vår på Torshov i Oslo. Nå huser dette lokalet interiørbutikken "Happy Homes" som vi samarbeider med.

 På Teddy´s Soft Bar i Brugata i Oslo.

Hos YX Sigerfjord Service Sortland

Sigerfjord Service AS utenfor Sortland

Ruth 66 har stått for møbler i Dineren til Appex i Stavanger

Trykk ENTER for å søke