Ruth 66
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Bel Air Dinermøbler!

Ruth 66 er den Norske leverandøren av den fantastiske møbelserien Bel Air siden 2007!

De lekre Bel Air Diner møblene har vært produsert siden 1950-tallet og er av aller beste kvalitet. Design, materialet og utførsel er helt nydelig. Møblene er meget slitesterke og tåler en støyt, og møblene passer like godt på en Diner, på restauranter, i forretningslokaler, på en bar eller hjemme i private hjem.

Vi hjelper med planlegging av beste løsning for deg og ditt lokalet. Spør oss om råd. Møblene kan sees og prøvesittes i vårt showroom i Mysen i Indre Østfold en time utenfor Oslo.

Adressen er: Høgliveien 8. Ring oss for avtale!

Vi har også utstilt noe av møblene i butikken "Happy Homes" i Torshovgata 3 i Oslo.

Ta kontakt med meg Hege Nylund på mail eller telefon angående spørsmål eller bestilling av Bel Air Dinermøbler da det er lettere og gi råd og finne best leveringsmåte til dit du ønsker de med direkte kontakt. hege@ruth66.no eller Tlf: 97973884.

Ruth 66 har levert både barkrakker til Norges tøffeste 1950-talls bar "Teddy´s Soft Bar" i Brugata i Oslo sentrum, fullt Dinerinteriør til "Ruth´s Diner" på Tynset som forøvrig er oppkalt etter butikken vår og vår Ruth, vi har levert stoler til den legendariske 50-talls baren "Bar Boca" i Thorvald Meyersgate, vi har levert "Passionforbaking" bloggeren Manuelas turkise Dinerkjøkken, vi har levert hele den lekre Dineren på Mosjøen Camping, møbler til Burgerbaren Roll & Rock i Bergen, vi har innredet "Freddys Diner" på Røros, innredet Dineren til "Funny Farm" i Hobøl med både Bel Air Dinermøbler og spesialproduserte lamper fra USA, vi har levert Dineren i Rissa, Patricias Gatekjøkken i Bardu, til en flott ungdomsklubb på Skedsmokorset, til kultursenteret i Skåredal, til Amcar klubben både i Bergen, Glåmdalen, i Lillestrøm og i Halden, vi har levert møbler til den herlige 50-talls butikken "Fønix" i Halden, vi har også levert møbler til den kuleste Tattoo sjappa på Gol "Layce Tattoo", vi har levert hele den lekre Dineren "Bugatti Drive Thru" i Trondheim, vi har levert interiør til flere filmer, masse reklamefilmer og TV serier bl.a serien "Dag" og til "Skal vi danse", til Musikalen "Grease" på Chateau Neuf, til "Lip Sync Battle" TV showet, til Adam og Eva frisørsalonger, til Frelsesarmeens suppekjøkken (hvor vi sponset med en god del) , til Esso Vinje, Shell Bygland, Shell Levanger, Diner kroa Best Sigerfjord på Sortland, til flotte Bromles Kiosk & Grill/Diner i Bø i Vesterålen, til Bjarne Lerums Bilmuseum i Sogndal, til Røvik Bil AS i Eide i Møre og Romsdal, til firmaet Appex i Haugesund, til Mix Jekta Tromsø, til Shell Notodden samt mange flere bensinstasjoner og cafeer i hele landet og til mange private hjem bl.a den tøffeste garasjen på Toten, en utrolig lekker garasje i Brummundal og i nydelig garasje på Tranby, og nå nylig: levering av gult Bel Air dinerhjørne i en fantastisk Shelby garasje utenfor Hamar .... blandt flere! :-) 

 

Fra Bromles Kiosk og Grill/Diner i Bø i Vesterålen

 

 

 

 

I garasjen til kunde ved Kristiansund

I garasjen til gode kunder på Sørlandet

 

Freddys Diner på Røros med Bel Air Møbler, lamper, neonskilt og blikkskilt fra Ruth 66.

 

Ruth´s Diner på Tynset med Bel Air Møbler, Eikenøtt lamper, flere neonskilt, Elvis figur, Marilyn figur, Mathmos originale lavalamper til vegg samt blikkskilt fra Ruth 66.

Garasje på Toten

 

Bromles Kiosk & Grill/Diner i Bø i Vesterålen

Showrommet hos vår Bel Air produsent

I et privat hjem i Oslo med stilig innredning fra Ruth 66 

Diner i Frankrike med Bel Air Dinermøbler

 

Nydelig Diner på Mosjøen Camping med innredning fra Ruth 66

Diner innredet med møbler og lamper av Ruth 66 på "Funny Farm" i Hobøl

Bilde fra den gamle butikken vår på Torshov i Oslo. Nå huser dette lokalet interiørbutikken "Happy Homes" som vi samarbeider med.

 På Teddy´s Soft Bar i Brugata i Oslo.

Hos YX Sigerfjord Service Sortland

Sigerfjord Service AS utenfor Sortland

Ruth 66 har stått for møbler i Dineren til Appex i Stavanger

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke