Ruth 66
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Bel Air Dinermøbler!

Ruth 66 er den Norske leverandøren av den fantastiske møbelserien Bel Air!

De lekre Bel Air Diner møblene har vært produsert i USA siden 1950-tallet og er av aller beste kvalitet. Design, materialet og utførsel er helt nydelig. Møblene er meget slitesterke, materialet er brannsikkert og tåler en støyt, og møblene passer like godt på en Diner, på restauranter, i forretningslokaler, på en bar eller hjemme i private hjem.

Vi hjelper med planlegging av beste løsning for deg og ditt lokalet. Spør oss om råd. 

 

Ta kontakt med oss på mail eller telefon angående spørsmål eller bestilling av Bel Air Dinermøbler da det er lettere og gi råd og finne best leveringsmåte til dit du ønsker de med direkte kontakt. info@ruth66.no eller Tlf: 97973884.

Ruth 66 har levert både barkrakker til Norges tøffeste 1950-talls bar: Teddy´s Soft Bar i Brugata, stoler til 50-talls baren Bar Boca i Thorvald Meyersgate, "Passionforbaking" bloggeren Manuelas turkise kjøkken, hele Dineren på Mosjøen Camping, Burgerbaren Roll & Rock i Bergen, innredet Freddys Diner på Røros, innredet Dineren til Funny Farm i Hobøl med både Bel Air Dinermøbler og spesialproduserte lamper fra USA, Dineren i Rissa, Patricias Gatekjøkken i Bardu, Bromles kiosk i Bø i Vesterålen, ungdomsklubb på Skedsmokorset, kultursenter i Skåredal, Amcar klubben både i Bergen, i Lillestrøm og i Halden, til flere filmer, reklamefilmer og TV serier og til Skal vi danse, til Musikalen Grease på Chateau Neuf, Lip Sync Battle TV showet, til Adam og Eva frisørsalonger, til Frelsesarmeens suppekjøkken, til Esso Vinje, Shell Bygland, Shell Levanger, YX Sigerfjord Service AS på Sortland, Bjarne Lerums Bilmuseum i Sogndal, firmaet Appex i Haugesund, Mix Jekta Tromsø samt flere bensinstasjoner og cafeer i hele landet og til mange private hjem bl.a den tøffeste garasjen på Toten. :-) 

Garasje på Toten

Showrommet hos vår Bel Air produsent

I et privat hjem i Oslo med stilig innredning fra Ruth 66 


Diner i Frankrike med Bel Air Dinermøbler

Freddys Diner på Røros med Bel Air Møbler, lamper, neonskilt og blikkskilt fra Ruth 66.

Nydelig Diner på Mosjøen Camping med innredning fra Ruth 66

Diner innredet med møbler og lamper av Ruth 66 på "Funny Farm" i Hobøl

I butikken vår på Torshov i Oslo. 

 På Teddy´s Soft Bar i Brugata i Oslo.

Hos YX Sigerfjord Service Sortland

Sigerfjord Service AS utenfor Sortland

Ruth 66 har stått for møbler i Dineren til Appex i Stavanger

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke