Ruth 66
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betaling

Betalingsløsninger

 

  • Betal med kredittkort Visa eller Mastercard

  • Betal med Paypal. 
  • Forskuddsbetaling. Vi sender deg en faktura på mail og du betaler via nettbank på forhånd.

  • Vi kontakter deg for betaling: Om man ønsker å bestille f. eks. møbler er dette et fint valg da vi kan regne ut frakten og kan være behjelpelig med mål og oppsett tilpasset ditt behov. Vi kontakter deg på tlf eller mail og tar en prat. Ved betalingen så sender vi deg en faktura og du betaler via nettbank på forhånd.

  • Betal med VIPPS

Vi er opptatt av at du skal ha en trygg og sikker netthandel. Betingelsene nedenfor gjelder alle inngåtte avtaler for kjøp og levering av vare/varer med oss. Ruth 66 leverer kun til myndige personer med bostedsadresse i Norge.

Priser og avgifter


Våre priser er oppgitt i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende moms. Det tilkommer ingen ekstra ekspedisjonsavgift eller andre avgifter enn hva som er oppgitt ved handelen.

OBS: Ved møbelsalg kan det komme tillegg for frakt, da kontakter vi deg og finner beste leveringsløsningen for deg.

Kjøp


Når du har gjennomført en bestilling i Ruth 66 sin nettbutikk vil du motta en ordrebekreftelse på epost fra oss. Vi vil normalt behandle din ordre innen 24 timer. Vi pakker og sender varer til hele landet. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre første virkedag. 

Betaling og sikkerhet


Vi benytter oss av 3D Secure som er en sikkerhetsstandard laget av VISA og Mastercard for betalinger over internett. Overføringen med sikker SSL-kryptering som brukes til alle korttransaksjoner. Vi jobber med autorisert leverandør Nets netaxept som håndterer alle kortopplysninger på en sikker måte. 

Kansellering

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt eller er ute av produksjon. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Dette gjelder også om fraktpriser beregnes feil i systemet.

Trykk ENTER for å søke